Hagesesongen har startet!

Mange strikkere er også hageinteresserte. Statistrikkebloggeren er intet unntak.

Men jeg er ikke mer interessert enn at jeg har klart å ha en hel bærepose med blomsterløk fra Felleskjøpet hengende i gangen siden i høst. Det bestemte jeg meg for å gjøre noe med i forrigårs.

Hagen min bærer forøvrig preg av skippertak-luking, snegler, steingrunn og generell latskap. Dessuten bruker jeg nå hver ledige time på å blogge. Det var derfor naturlig at åpningen av hagesesongen måtte blogges om. Videoblogg, til og med. Værsågod, jeg håper du kan plukke opp noen tips:

I forlengelsen av det siste klippet er mitt kanskje beste hagetips i dag at blomster som frør seg selv kan gi de vidunderligste sommerkvelder:

Men først kommer den like vidunderlige våren. Les om årets første blåveis her, eller hekle noen selv etter denne oppskriften mens du venter. God hagesesong!

2 kommentarer til «Hagesesongen har startet!»

  1. Tulipaner og krokus er nydelig! Et tips om man er ‘plaget’ av rådyr, som noen av oss er, er at de gule og hvite visstnok får stå uspist. Æresmedlemskap i hagelaget er ikke usannsynlig, og vil bli diskutert på neste ordinære årsmøte. Det er vel da vi også skal ha temaforedraget ‘Mose-det undervurdertehagematerialet’.

    1. Da er det litt uflaks at jeg bare plantet lilla og røde i hagen. Men se sånn flaks jeg hadde med været! Med det snøværet vi har nå, hadde det ikke gått an å plante en eneste løk. Jeg gleder meg til temamøtet, for jeg føler at det er svært relevant for min hage. Skal man ta med egen mose (ikke noe problem), eller deles det ut på årsmøtet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *