Fryd og lykke! Dette blogginnlegget ble skrevet i juli, men med feil dato. Bonusmateriale, altså! 

Den som nå tror at statistrikkebloggeren har gått over til cheer-leading tar feil.

Niks, dette kan jeg ikke. Dessuten synes jeg duskene var litt for slappe. Foto: Wikipedia.

Jeg holder derimot på med et ponchodesign som krever nærmere 100 små dusker, og sommerferien brukes altså til det. Herregud (beklager språkbruken!) så kjedelig det er og så lang tid det tar! Resultatet bør bli pent, for å si det sånn!

Men jeg har i hvert fall skaffet meg skikkelig redskap. Dusker lages i utgangspunktet sånn:

Dette er vel og bra når du skal lage én eller noen få dusker. Når du skal lage 100, går det altfor treigt. Dessuten blir du ruinert av alle frokostblandingseskene du må kjøpe. Så hei, dere birkenfolk, seilbåteiere og ski-fantaster som bruker alle sparepengene på sykkelfelger, vinsjer og feller, det er ikke bare dere som kjøper stæsj! SE på dette herlige pompom-settet, dere:

Jeg er helt nyforelsket, selv om også dette altså tar tid:

I dag, etter ca en ukes innsats, laget jeg dusk nummer 41. Bare 59 igjen. Så mens dere suser langs markblomstgrøftete landeveier på de ultralette syklene deres i sommer, eller heiser nye seil på fjorden til strålende sol og frisk bris, sitter jeg krumbøyd og surrer garn rundt to plastdingser. Når jeg er ferdig vurderer jeg å hyre inn en cheer-leader-tropp for å feire. I så fall skal vi heie på dere også!