Velkommen til bords!

Tanken på påskefrokost vekker mange følelser etter år med medbrakte hardkokte egg (idyll, husket at det var påskefrokost) eller Nugatti-boks (stress, husket ikke at det var påskefrokost) til barnehage og skole. I dag er det null stress, og du inviteres til en plass ved voksen-bordet.

DSC_0741-2

Badehusene står tett i tett langs Strandpromenaden på Flaskebekk. De er knøttsmå og søte, og sørger for at bluferdige nesoddinger kan kle seg om til og fra badetøy i sømmelige former, og bak lukket dør. Badehusene er så praktiske (eller nesoddingene så ekstremt sjenerte) at når et badehus først er til salgs, blir overskriften i lokalavisa: 1,25 mill. for 6,5 kvadrat.

Vi har dekket bordet for en badegjest som selv får velge å bade på tom eller full mage.

DSC_0729

Piknikbord

Duk: Strikket kakediagram over nordmenns ferievaner i påska. Oppskrift her.
Egg: Hardkokt
Rundstykke: Påskerundstykker, oppskrift her
Mokkakopper: Arvestykke fra bestemor og bestefar (vunnet på basar)
Tulipan: Kiwi på Flaskebekk
Sølvskje: Romanse
Serviett: Gammel (men ubrukt)

Velbekomme!