Når man har strikket 80 km vrangbord på én kveld, kan man si seg fornøyd!

IMG_20160702_225001

Ferien startet med en uke på Mallorca. Steikende sol, tredve grader i skyggen, svette, solkrem, sand og bading er ikke akkurat det beste utgangspunktet for å bli ferdig med en genser i tykt ullgarn på pinne 4,5.

Ikke hadde jeg husket målebåndet mitt heller. Men brodern hadde heldigvis tatt vare på utstyret han trengte da han skulle bli helikopter-pilot. Og plutselig kunne jeg måle strikketøyet i både kilometer, nautiske mil og statute miles, hva nå enn det er.

Med linjalens målestokk på 1:500 000, betød det at jeg måtte strikke 80 km, drøyt 43 nautiske mil, eller i underkant av 50 statute miles for å gjøre ferdig vrangborden på 16 cm.

(I den varmen føltes det mest som 80 km.)

DSC_1383

Snill bror. Fornøyd søster. Potetgull på bordet.