som fyller mitt år!

DSC_2380

Den kuleste rekkefølgen.

Jeg er vanligvis bittelittegrann mer diskret når det gjelder bursdagen min, men i dag, den 27. august 2016, på min 45-årsdag, kan jeg ikke la være å blogge om den. For i dag har jeg nemlig fått et vaskeekte, hjemmestrikket mammagram i bursdagspresang! Det blir ikke mer statistrikksk enn det!

IMG_20160827_183547

Mammagrammet er basert på oppskrifter jeg selv har laget til bloggen (her og her og her), og 16-åringen har strikket det i smug i bilen ved siden av meg mens jeg intetanende har kjørt henne til skolen.(*) Snakker om å bli grundig lurt! Og rørt og glad!

Mammagrammet viser:

_20160827_213230

(*) Ja, vi har selvsagt hatt lange, intellektuelle og mindre intellektuelle samtaler i bilen mens dette har foregått, jeg har selvsagt drukket melk (rett fra kartongen) mens jeg har kjørt, jeg har ledd høyt, og, viser det seg altså, har det til og med vært statistrikk inn i bildet. (Paprikapotetgullet har jeg spist på jobben etterpå.)

_20160827_210523

Mammagrammet fikk sin gryteklutdebut da bursdagskringla skulle ut av ovnen (etter at jeg hadde lest litt i den nye strikkeboka), og jeg brukte det siste dagslyset til å tråle grøftekanten ned til Kiwi og bort til rundkjøringa, for å teste den nye makrolinsa jeg fikk av Ole. Med det var bursdagslykken komplett. Måtte alle dere som leser dette få like fine bursdager som jeg har hatt i dag!