For en deilig jul det har vært så langt! 

Som vanlig har det vært både god mat, hyggelig feiring, strikking og statistikk. I full fart har jeg satt sammen en liten julekavalkade av bilder og ikke-kvalitetssikret julestatistikk fra google:

Hva er egentlig sannsynligheten for å ikke klare å legge ut noen ting i løpet av en hel Rummy-runde?! (Nei, jeg gidder ikke å regne på det.) (Surfjes.)

Den hjulbeinte engelen danser på peishylla hvert år, sammen med hylende ulv, kosende sjiraffer, hjertesteinen og skogsguden Pan.

Jeg er jeg fant faktisk ingen grafer for hjemmelagde gaver da jeg googlet jul og statistikk, så mine julestrikkeprosjekter fra desember får gjøre nytten som enkeltobservasjoner i stedet:

Det kommer oppskrifter på pulsvanter, rose med dugg, og den lilla ponchogenseren etter hvert.

I mellomtiden kan jeg anbefale Aftenpostens flotte oppslag 17 grafer som beskriver den norske julefeiringa, for der er det også mye stilig statistikk. Den observante vil se at Aftenpostens egen overskrift er 17 grafer som forklarer den norske julefeiringa, men yrkesskadd som jeg er, kunne jeg ikke la den ordlyden stå. Jeg lar xkcd-stripen om kausalitet …eh… forklare hvorfor:

Inntil videre: Ha en fortsatt deilig julefeiring!