Fastelavn berettiger potetgull, og vel så det. 

En måned er gått siden jeg var på fuglestrikkeworkshop med Arne og Carlos, og hagefugltellings- og meisemøte med Andreas Tjernshaugen. Siden da har strikkefuglen ligget halvferdig i en boks. Men akkurat i dag passet det ekstra fint å befjære ham, på selveste fastelavnssøndag.

Dette kan vel nærmest sortere under maksimalistisk antrekkspost. More is more, nye fjær, makeover, extensions, og alt det der. Fuglen selv bruser fornøyd med påfuglstjerten der han sitter i fastelavnsriset. Hvis du er en av dem som forbinder fastelavnsris med Norske kvinners sanitetsforening, men ikke helt vet hva annet disse kvinnene holder på med, foreslår jeg at du tar en titt her.

Her i huset tyder snopomsetningen på at vi forbereder oss til faste både titt og ofte. Disse eggene er for eksempel forlengst fortært, fastelavn eller ei.

God fastelavnssøndagsinnspurt, nå setter jeg kursen mot potetgullet.