Sen lunsj på Restaurant Savoy i Helsinki er akkurat så dekadent og luksuriøst som det høres ut. Det unnet vi oss vi i dag. 

Aaltos vase

Den finske designeren Alvar Aalto er fortsatt veldig til stede på restauranten, gjennom ikoniske lamper, vaser og annet interiør. Det var en deilig tidsreise å spise tre-retters lunsj der. (Jeg er mett ennå.)

Aaltos karafler

Like før jeg satte mobilen på flymodus i ettermiddag, fikk jeg en melding fra Titan.uio.no om at de ville skrive om Statistrikk og statistrikketreffet på Realfagsbiblioteket førstkommende onsdag. Titan er nyhetsavisen for realfag og teknologi ved Universitetet i Oslo. Stas!

Da vi landet i Oslo lå det en kjempefin omtale ute, både av bloggen og arrangementet. Stas x 2! Artikkelen hadde også linker til andre gode og kule statistikk-saker Stas x 3! Artiklene på Titan er godt skrevet og verdt å sjekke ut. God fornøyelse og velkommen til Realfagsbiblioteket på onsdag!

PS: Ingeborg har bursdag i morgen, og selv om genseren ikke er montert, er den i hvert fall ferdigstrikket!