-Vi må ha statistrikkefest!

, har jeg sagt ganske lenge nå. Men dagene løper av gårde, og plutselig har bloggen eksistert i et år og to måneder, tusenvis har lest om underlige kombinasjoner av strikking og statistikk, alt uten at det har blitt festet annet enn tråder.

Det gjorde vi noe med i går! Alle som har bidratt til bloggen, enten ved å ta bilder, skrive, bli tatt bilder av eller bli skrevet om, ble invitert på en spontan statistrikkefest, med eller uten strikketøy. Sånn:

Nystekte rundstykker, nykokte egg, lekkert dandert pålegg (takk, Silje!), og musserende eplemost med champagnekork og -lyd.

Teststrikkeren stilte med kake.

Lovehearts, oliven, vestlandslefser, gamle krystallglass, pistasjnøtter, kikhostebakterier og et skjerf jeg har strikket til mannen min etter oppskrift fra «Strikk til mannen» av Tor Tveite. (Tor hadde gått da bildet ble tatt.)

Buketten fra Beates hage matcher pågående statistrikkeprosjekt helt perfekt.