Tusen takk til Hilde Nilsson Ridola og Knut Erik Solhaug for en munter start på valgdagen! 

Jeg var både spent og litt varmere enn vanlig da jeg møtte opp hos Østlandssendingen i dag (det siste kanskje fordi jeg hadde travet rundt med ryggsekk, koffert og regnjakke og lett etter inngangen). Men med så hyggelige og blide radiofolk var alt bare en fryd og en glede! Statistrikk ble beæret med både Snap, radio og websak. I samme rekkefølge:

1) Snap (med tillatelse fra Østlandssendingen)

2) Radioinnslag her 

Mellom oss sagt: Direktesendt radio er en utfordring for impulsive storskravlere. Jeg hadde i utgangspunktet en vag idé om at jeg skulle nevne The final countdown på blokkføyte som et festlig eksempel på en uventet kombinasjon (jeg husker fortsatt hvor høyt jeg lo da blokkfløytebandet Live recording kuppet orkesterfesten med denne luftige fremføringen).

Men så startet jeg setningen feil, og plutselig stod jeg der på direkten og sa at denne fremføringen fikk meg interessert i heavyrock. Nei forresten, korrigerte jeg meg selv, -puddelrock. Haha, hvordan i all verden klarte jeg å male meg inn i det hjørnet? Det finnes knapt den person i verden som er mindre interessert i heavy- eller puddelrock enn meg!

Men: Selv om jeg har fniset godt av dette i dag, er det ikke til å komme utenom at hver gang jeg har hørt The final countdown i originalversjonen etter blokkfløyteversjonen, har jeg gjort det med et smil om munnen og med en velvillig innstilling.

Og det er saken: Pakker vi inn vanskelig tilgjengelige fakta i andre innpakninger enn de vanlige, vil kanskje også flere lytte til fakta og forskning med et smil om munnen og med en velvillig innstilling.

🙂

Bordskånere. Den ene skulle Hilde fått. Den andre deltar sammen med Anders Løland og sin storesøster sitteunderlaget i Dagbladets valgbod senere i dag.

3) Websak her

For siste gang i år: Godt valg, dere!

Where are those happy days, her er Live Recording feat. Tor T på Norske talenter.