Utfordringen ved å blogge 

ved siden av full jobb og hus (nå: rotete), hage (nå: forsømt og overgrodd) og familie med mann og tre barn og to kaniner og  Toyota Avensis (som nå: bare kan kjøre 28 km før den er tom for bensin) er at når jeg bruker fritiden på å gjøre morsomme ting i bloggens medfør og som derfor egner seg spesielt godt å blogge om, så har jeg samtidig brukt opp tiden jeg kunne ha brukt til å blogge om det. Hm.

Nå har jeg hatt så mange morsomme, produktive og travle uker på rad at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne: Strikkefestivalen på Orkanger der vi lærte å strikke perfekt runde kuler? Grunnoppskriften til meslingevaksinedekningsponchoen? Vrengbar pusegenser på en uke? Snøhvit-versjonen av feministisk lue? Kvinnehelsesenterets forskningsseminar-selskapslek? Kikhostevaksinedekningsklut-oppskrift? Oppskrift på kroppsskrubb? Normalfordelingsskjerf med deciler? Stemningsrapport fra litteraturfestivalen Ugress, der Statistrikk deltok i paneldebatt om politisk strikkeaktivisme? Gi et pip på facebooksida til Statistrikk, så tar jeg det i den rekkefølgen dere piper 🙂

Feministisk lue, Snøhvit-versjon

Strikkefestival i Orkanger

…der vi strikket perfekt runde kuler.

Meslingevaksinedekning i ponchoversjon

…eller som vaskeklut (til høyre). Evt kikhoste (rød) eller polio (blå).

Pusegenser; Fra dette (mandag for en uke siden)

…til ferdig genser, 7 dager senere. (Bibelreferanse, anyone?)

Dovrefjell forrige søndag, på vei hjem fra paneldebatt.

Skrubb, skrubb: Julegave til Tante Sofie? Eller Brumlemann?

Dessuten: Det blir nytt statistrikketreff på Realfagsbiblioteket torsdag 9. november kl 17, denne gangen til og med med eget band! Sett av datoen allerede, for dette blir noe helt spesielt!