Jeg har arrangert statistrikketreff på alle mine hjemtrakter: Nesodden, Oslo og Kristiansund.

For litt siden ble det også statistrikketreff i en by jeg nesten ikke har vært i. Gøy! For etter paneldiskusjonen om politisk strikkeaktivisme på Ugress (her) bar det rett opp på Vitenskapsmuseet i Trondheim.

Treffet ble arrangert av min smarte og entusiastiske statistiker- og strikkekollega Mette Langaas. (Dere som har Mette som foreleser i Trondheim: Vit hvor heldige dere er!) Dette var noe vi kom på at vi skulle gjøre da vi var på strikkefestival i Orkanger i august, men det er en annen historie (og et annet blogginnlegg).

Strikkefestival-statistiker-selfie i Orkanger

Mens jeg pyntet lokalet bak den samiske utstillingen i Vitenskapsmuseet dro Mette på butikken for å kjøpe brus og kake. Tusen takk til alle som valgte å bruke en lørdag ettermiddag på strikking og statistikk, dere er herlige!

Appelsinsitteunderlag. Foto: Mette Langaas