Det gjorde jeg en slags undersøkelse av i januar i fjor.

De som leste det (her) fant både ut at det var mulig for meg å få til i et overkommelig tidsperspektiv, og at jeg følte at jeg trengte flere røde gensere (her).

Som sagt, så strikket. Eller strikker. Jeg strikker og strikker og strikker og strikker og strikker og strikker og strikker, men denne genseren er noe av det seigeste jeg har vært borti! Den BØR bli fin, for å si det sånn!

Allerede i november da jeg postet dette bildet på Instagram hadde jeg strikket på den en evighet og var skikkelig lei. Nå håper jeg at jeg kan få avsluttet pinen (evt pinnen) snart. (Du som leser denne strikkebloggen er kanskje en sånn som «koser deg med hver maske» og som «slapper av med strikketøy»? Det gjør ikke jeg! Grr.) (Jeg er litt misunnelig på deg!)

Hvorfor jeg strikker så mye når jeg pines (evt pinnes) sånn? Jeg overdriver litt nå altså, for jeg synes jo ikke at det er sååå  fælt, det er bare kjedelig. Men det er det verdt, når resultatene fra det kjedelige blir så bra.

Dessuten, nettopp fordi jeg kjeder meg, har jeg mange prosjekter gående på en gang, så jeg kan kose meg og tenke ut ny og passe sprø statistrikk mens fingrene gjør den uinteressante delen av jobben. Denne genseren ble for eksempel ferdig på en uke, midt inne i evighetsprosjektet. (Jeg koser meg ennå med å tenke ut hvordan jeg skal få blogget den på best mulig måte. Bivariatanalysegenseren, har jeg tenkt å kalle den. Og den må komme med en forklarende videosnutt. Hoho, gleder meg! )

Denne ble også ferdig underveis i evighetsprosjektet, faktisk.

Og de ytterste 30-40 rutene av dette.

Og disse.

Og denne (det var da voldsomt til strikkedisktraksjoner!).

Det er klart, hadde jeg lagt alle strikketimene til det røde genserprosjektet, hadde det vært ferdig forlengst. (Men da hadde jeg antakelig dødd av kjedsomhet underveis.) Så spørsmålet er forsatt åpent: Hvor lang tid vil det ta å strikke *denne* genseren? Gjett fritt! Eller bruk blogginnlegget jeg linket til øverst til å komme med et statistisk basert gjett. Jeg går for det siste 🙂