Dagen har vært så full av statistikk og strikking (definitivt mest statistikk) at jeg faktisk er litt lei.

Man kan få nok av gode ting også. Men bivirkningene av denne typen overdose er heldigvis veldig bra.

Jeg startet nemlig dagen på UNN i Tromsø med 7 timer statistikkundervisning i strekk (som i går), og var så kokt i hodet til slutt der foran tavla at jeg måtte starte flere setninger på nytt fordi de kom ut av munnen i feil rekkefølge. Men så var det en så herlig gruppe med kursdeltakere, og en sånn positiv energi i auditoriet at jeg allikevel følte meg helt høy da jeg dro derfra. Vi sees på regresjonskurs i mars, dere! ♥
(Statistikk = BRA!)

Gammeldags tavle (elsker det!) og tidløs hypotesetesting.

Men flyplass og flytur betyr gode arbeidstimer på PCen (med potetgullposen i umiddelbar nærhet), så da ble det mer statistikk, da. En artikkel som ble refusert har blitt revidert, og nå var det min tur å komme med kommentarer. Hun som skriver denne artikkelen som en del av doktorgraden sin har møtt på helt uanstendig mange hindringer underveis og har jobbet så enormt mye med den at jeg mistenker at hun snart spyr av den, men jammen er den også blitt kjempebra! Denne siste revisjonen er virkelig saker, og det har jeg nå ettertrykkelig skrevet i mail til alle som er med. Så gøy det er når det blir så bra! ♥
(Statistikk = BRA!!)

Da vi nærmet oss Gardermoen skjedde imidlertid det som må skje etter noen timer: Jeg gikk tom for batteri. (PC-en, ikke jeg. Jeg har Duracell.) Så da var det bare å grave frem den forhatte røde evighetsgenseren og gå over til strikking.

Men plutselig fant jeg ut at jeg kunne begynne å felle på det ene ryggstykket! Jaggu! Jeg er snart ferdig! ♥
(Strikking = bra det også!)

Konklusjon: Bra dag! ♥