Denne arbeidsuka gled sømløst over i fritid og helg, helt uten skifte av tema.

På jobben denne uka har jeg nemlig brukt mye tid på å bidra til å skrive en artikkel som handler om retningslinjer for framgang under fødsel. For det finnes selvsagt retningslinjer for hvor sakte en fødsel tillates å gå før jordmor griper inn. Dette har kollegene mine forsket på, og det kommer jeg til å skrive mye mer om (og strikke!) når forskningsresultatene er klare. Akkurat nå skriver vi så blekket spruter, og jeg må sitere min helt Edward J Huth: Writing is hard work. 

Siste arbeidsøkt på fredag foregikk for min del i Jar kirke fordi vi hadde orkesterøvelse der, og fordi jeg hadde kjørt tidlig (med bratsj og bærbar PC) for å unngå kø. Kirke-Wifi-en* fant jeg ikke ut av, så løsningen ble å ta bilder av Word-dokumentet (med spor endringer) på PC-skjermen med mobiltelefonen og sende til kollegene på messenger. Skikkelig ammatør med to mm-er! (Haha, nå sier telekom-sivilingeniørmannen min at jeg kan kjøre PC-en direkte via mobilen. Jeg tror jeg prøver det neste gang!)

* Samtale ved middagsbordet hjemme hos oss:
-På bryllupet i går så jeg at kirka har begynt med vipps.
-Hehe, da kan man sjekke facebook og late som om man vippser.
-Hæ? Har de WiFi kirka?
-Altså, hallo, det er ikke sånn at kirker er hellige, liksom.
–  !

Bratsjgruppa har plassert seg sentralt i bildet. Skjermdump fra Bærum budstikke.

Men WiFi eller ikke: Det er uansett ganske fantastisk å kunne pakke ned PC-en og dokumentet om fremgang under fødsel, for så å pakke ut bratsjen og spille For unto us a child is born!

Første konsert var lørdag kveld i Jar kirke, og vi er strålende fornøyde! Og befinner du deg i nærheten av Bærum søndag kveld, så ta en tur innom Helgerud kirke, for da gjentar vi suksessen der.

Akkurat nå er hodet så fullt av musikk at det nesten renner over. Det er så mange fine satser i Händels Messias at jeg har minst 20 favoritter. Rejoice er på topplista:

Det er også Let us break their bonds asunder:

Og All we like sheep. Og His yoke is easy. Osv osv. Hvilken er din favoritt?