God dag alle sammen!

I går var jeg på garnshopping med Jenny, forfatter av strikkebøkene «Strikk i strid» og «Superstrikk«,

Har du barn? Denne bør du ha i hylla, selv om verken du eller ungene strikker.

og endte som vanlig opp med garn i farger det vil bli en utfordring å kombinere med andre fargerike plagg jeg har, se bildet øverst…

Hver gang det skjer, tenker jeg på Klompelompestrikkebøkene og den gjennomført duse fargeskalaen i grå og beige, og tenker at jeg befinner meg i den andre enden av skalaen. Men som vanlig er man sjelden alene. Det er nok flere som meg der ute. Men hvor mange? Nå har jeg satt i gang en statistrikkeundersøkelse på Strikkesida og Strikkesida-for alle, så jeg kan finne ut hvordan fordelingen av fargebruk er blant de som svarer. Hvis mange nok svarer, skal jeg strikke resultatene 😀