Nå er det bare minutter igjen av påskeferien 2018. Buhu. Opp med hånda de som skulle hatt en uke til! 

Jeg benytter disse minuttene til å vise frem den innovative ideen for bruk av stortinget-bordskånere som jeg fikk av min yngste datter (perfekt når du skal høre på #dax18, i følge en av mine Instagram-venner), og  til å komme med en gåte som jeg lærte av mitt kule tantebarn Margrethe i helga:

To hester gikk oppover en lang bakke. Etter en stund sa den ene til den andre:
-Jeg er så trett i bakbeina mine! 
Men de trasket videre allikevel. En stund senere sa den andre hesten:
-Ååå, jeg er så trett i alle beina mine! 

Hvilken hest er eldst? 

Normalfordelingsskjerfet som jeg har sprengstrikket på når jeg ikke har strikket drømmegenser eller laget armbånd eller forberedt heldagsseminar for lærerspesialister i Oslo eller hatt påskeferie, ble nesten ferdig i løpet av ferien. Det vil si at fristen for å bli med i konkurransen om å vinne det forlenges til skjerfet er helt ferdig og fotografert. Men (i all beskjedenhet), dette blir så lekkert at jeg nesten angrer på at jeg skal gi det bort. Jeg håper den av dere som ender opp med det blir like fornøyd som meg 🙂

Mens jeg har strikket normalfordelt vår, har Ole sittet på musikkrommet og satt toner til en tekst som Silje Husemoen har skrevet. I dag var siste innspillingsdag, og nå er sangen ferdig. Hvis uka di blir like hektisk som min ser ut til å bli, kan du av og til finne deg en stille krok med strikketøy, eller bare sette på deg øreklokkene og høre på denne:

Ha en god vår-uke! 

(Svar: Den andre hesten, for den er trett-i-fire. Den første hesten er bare trett-i-to.)