Perfekt 17. mai med vinkestatistikk.

-17. mai med sol og sommer, her er det Kristiansundmusikkskole som kommer!,

ropte vi blidt ironisk mellom regnskyllene i borgertoget i Kristiansund, år etter år. Da broren min gikk i andreklasse, blåste det så mye at fanebærerne blåste ut i grøfta med fanen (men slippe den, det gjorde de ikke!). Det var kanskje noen steder det regnet eller blåste i går også, men her på Nesodden var det perfekt!

Noen foreldre på Nesoddtangen skole har bakt og pyntet denne kaka som jeg kjøpte. Penger i FAU-kassa = perfekt.

Perfekt vær, perfekt tog, korpset spilte skikkelig fint, kakene var pene, barna blide, og selskapet upåklagelig. Dessuten ville ingen av ungene ha vindmølla, så den fikk jeg. Hurra!

Og hurra sier jeg i dag også, for VG har laget vinkestatistikk!

Her kan du se hele klippet. (Selv sitter jeg igjen og lurer litt på om resultatet er en variant av arbeidstidsundersøkelsen blant akademikere som jeg leste om i Universitas for et par uker siden. Nå sitter du kanskje igjen og lurer på om jeg har røde strømper på? Alltid! 🙂 )

En annen ting fra i går som jeg bare MÅ dele med dere er disse fantastiske gelé-glassene fra kakebordet på Nesoddtangen skole. Jeg mistenker at  produsenten nok ikke hadde tenkt at de skulle se ut som bakteriedyrkningsskåler med mugg, men altså, det er ikke alltid så lett å forutse hvordan nonstop oppfører seg etter en natt i vaniljesaus…

Haha, noen ganger er man heldigere enn man hadde tenkt, sier nå jeg som har prøvd så hardt jeg har kunnet å dyrke mugg i vaniljesaus!

(Men jeg feighet ut og kjøpte kake i stedet.) Så er det bare et år til neste orgie i is, brus, kake og rød gelé, dere! God attende mai!