Fredagskveld!

12-åringen og jeg ser på eventyrserien Once upon a time, og jeg designer og strikker votter til vottedagene på Maihaugen i oktober, samtidig som jeg skriver oppskriften og blogger om det.

Relativt mange i Once har superkrefter: Det kastes ildkuler og forbannelser, hjerter knuses, det reises frem og tilbake i tid og riker så statistikeren i sofaen blir helt svimmel (2 rett og en vrang, og neste gang jeg gløtter opp på skjermen har gjengen blitt sugd gjennom en magisk portal og befinner seg i Oz, eller i underverdenen eller i den forheksede skogen, og alle har skinnjakker og damene har extensions både her og der og jeg tenker at du verden!), og true love’s kiss bringer døde tilbake til livet.

I det siste har jeg snakket mye om superkrefter. At jeg kan designe votter og se på eventyrlig tv-underholdning samtidig er utvilsomt en av mine superkrefter.

På konferansen om statistisk veiledning som jeg var på i forrige uke, oppfordret jeg også alle kollegene mine til å reflektere litt omkring sine superkrefter, slik at de kan bruke dem aktivt i veiledningssituasjoner.

Hva med deg? Hva er dine superkrefter, og hva kan du best bruke dem til?

Ta dem gjerne med deg til Maihaugen i oktober og se resultatet av designprosessen her i sofaen. Eller du kan nyte andre eventyrvotter som arrangørene av vottedagene har designet. Ha en magisk helg!

Foto fra Livs hobbyblogg