Velkommen til statistrikketreff med foredrag og fristrikking på Realfagsbiblioteket på Blindern tirsdag 20/11 kl 16.15.

Temaet er smittespredning og vaksiner, og jeg viser hvordan dette kan formidles ved hjelp av heklede hyperbolske plan og lekre, faktabaserte strikkeplagg. Noen har dere sett før, og noen er nye. Det blir dessuten urpremiere på de kontrafaktiske gryteklutene jeg har jobbet med.

Arrangementet ble i utgangspunktet planlagt i vår, men jeg gikk sånn opp i planleggingen at jeg fikk halsbetennelse og måtte avlyse. Denne gangen er influensavaksine en del av forberedelsene, så nå kan ingenting stoppe meg!

Det blir enkel servering. Meld deg gjerne på arrangementet her, så gjengen på Realfagsbiblioteket får vite hvor mange boller de skal kjøpe.

PS: Det oppfordres til å strikke under foredraget, men du er velkommen også uten strikkepinner!