Smittsom veskepynt omkranser pen ildtopp.

Nå har jeg så mye spennende å skrive om og så mange halvferdige strikkeprosjekter på gang at jeg nesten har mistet oversikten. Hekletøyet på bildet skal for eksempel bli smittsom pynt på en veske. Dere som har vært på statistrikketreff på Realfagsbiblioteket, Rikshospitalet, Kom&Bli, Veterinærinstituttet, Vestby eller andre steder kjenner kanskje igjen disse fargerike versjonene av Basic reproduction number?

En utfyllende forklaring og flere nye strikkeprosjekter basert på smittsomme sykdommer kommer om ganske nøyaktig en måned. Hvorfor akkurat da? Jo, for da er vi midt inne i Jo Røisliens nye tv-serie Kampen om livet som skal sendes hver uke fra og med førstkommende søndag. Dette har jeg gledet meg til lenge! Jeg har til og med planlagt flere statistrikkeprosjekter inspirert av temaene Jo skal presentere. Noen vil være perfekte illustrasjoner av det programmene tar for seg, mens andre vil være frie assosiasjoner. Hoho, dette blir gøy!