Påska er den beste tiden både for å lage og iføre seg strikkeplagg.

Dagens innlegg handler derfor om påske-outfiten (Les forrige antekkspost her.) Jeg regner med at mange nå er desperate etter å skaffe seg akkurat disse plaggene, så detaljer følger:

(Fra nederst til øverst:) Alfa skisko, gammel type (Gran sport, desember 1999). Nikkersstrømper i grått og hvitt (julegave fra svigermor 1998, lignende oppskrift her). Vadmelsnikkers (tidlig nittitall, eh, her?). Polarstjernegenser (selvstrikket, kjøpeoppskrift her. OBS: Jeg brukte tynnere garn enn i oppskriften, og strikket derfor herremodell str XL). Selbuvotter (gave fra Monica, kjøpeoppskrift nr 8 i dette heftet). Skistaver: Billige. Ingeborg sine. Solbriller (Nille, kr 49.90).

PS: Legg også merke til Oles vintage Madshus-lue. Den matcher mine Madshus-skitupper som suser nedover fjellet i ren påskelykke. Løype!