I går hadde jeg en fin foredragsopplevelse da jeg holdt en presentasjon om statistiske aspekter ved vekstkurver sammen med min gode venn og kollega Kjersti. Det er mer jobb å forberede noe sammen med noen, men desto hyggeligere når resultatet blir som i går. Anbefales!

Vekstkurver er nyttige for å avgjøre om et barn er innenfor normal størrelse (og det er de fleste), eller om det er så lite (eller stort) at det må følges opp ekstra. Kjersti er klinisk ernæringsfysiolog og jobber med syke barn, og det er viktig for henne å vite hva som er forventet og normal vekst.

Det hadde vært knakende kjekt for meg å vite også, altså hva som er forventet vekst i lagringsbehov for en statistrikkeblogg. De siste dagene har jeg nemlig hatt store tekniske problemer på bloggen, og så viser det seg at jeg bare har gått tom for lagringsplass på web-hotellet mitt. Nå har jeg oppgradert til digert hotell med svømmebasseng, så da blir det mer statistrikk fremover! Denne, for eksempel:

Inkognitostrikking på Nesoddbåten. Nye solbriller og nytt statistrikketøy.