For en deilig påske det har vært, enda vi ikke er på fjellet!

Det har vært nydelig vær, jeg har gått på ski, strikket, heklet, spilt spill, sett TV, spyttet i fjorden, spist marsipan, og hatt det fint sammen med mine beste venner. Hva mer kan man ønske seg? Jeg håper du også har opplevd litt av dette den siste uka.

Det er ikke klart for fest før kokken setter seg ved flygelet og spiller taffelmusikk.

På mandag startet jeg med prosjekt «strikk genser i bursdagspresang til 18-åringen». Og i dag ble jeg ferdig! Så fort har jeg aldri strikket en genser før, så jeg er kjempefornøyd med meg selv! Jeg synes nemlig det er et poeng å strikke så fort som mulig, så man fortest mulig kan starte på noe nytt, eventuelt fortsette med et av de andre tusen prosjektene. Genseren som ble ferdig på en uke var Drømmegenseren fra pickles.no. Den lever virkelig opp til navnet, så jeg tror jeg må strikke en til meg selv når jeg får tid.

Hvis du gikk glipp av diskusjonen om strikkehastighet og strikkekos som hisset opp og gledet både utålmodige og kosende strikkere, kan du kose deg med den her.

Nå må jeg gå i gang med innspurten av normalfordelingsskjerfet som jeg trekker en vinner av når påsken er ferdig. Er du ikke med i konkurransen? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om Statistrikk her eller på fb-sida til Statistrikk, innen utgangen av påska.

Nå har jeg ikke tid til å blogge mer, jeg må jo strikke :-), så jeg avspiser dere med en liten serie påskebilder:

De eneste blomstene jeg har funnet så langt er dem jeg har heklet selv!

Påskenormalfordelingsskjerfet lufter seg.