Jeg følger opp musikken fra forrige fredag med andresatsen fra Brahms andre pianokonsert, for den hørte vi i går i konserthuset, og den *er* så fin! Hør selv: (Skulle du falle for fristelsen å prøve å aligne denne musikken til en-to-tre-rytmen vi øvde på for en uke siden, får du gjøre det på eget ansvar. Selv foretrekker jeg headbanging, håndveiving og lett hjernejogging til denne.)

Musikk eller ikke, denne uka har strikkeinspirasjonstørken heldigvis tørket ut (i over to hele uker har jeg ikke kommet på et eneste nytt prosjekt!), men nå er jeg tilbake med pinnene, blant annet på skrivekurs med forskning.no (med kursleders aksept og velsignelse).

På skrivekurset kom blyanten fra Skeppsholmen virkelig til nytte, til
a) å notere nyttige tips til kronikkskriving,
b) peke på skjermen til Hilde, for Hilde og jeg har begynt å skrive en tekst sammen om hvor lurt det er å kunne statistikk, og
c) ikke minst: som hjelpepinne! (Det er fordelen med å grovstrikke på pinne 9.)

Teksten jeg jobbet med på kurset var i utgangspunktet tenkt som et blogginnlegg her inne, med overskrift «De kreative». Men så har tanken modnet, og nå er utkastet i ferd med å komme ut av skriveprosessen som noe annet. Skrivekurs med forskning.no anbefales!

Etter skrivekurset strikket jeg meg over fjorden på vei til konserthuset, og rakk til og med noen omganger i konserthuset, både før konserten og i pausa.

Hehehe, sjekk blusen til hun foran meg.

Og såklart på båten på vei hjem. Ok, da. Jeg savner båten bittelitt.

I dag ble det mange omganger på et firetimers seminar om anvendt dataanalyse. Og noen omganger nå, ventende i bilen utenfor basketballtreningen.

Bjørkestrikk på furugulv.

Bjørkeneverstrikketøyet er et av prosjektene jeg bevisst har kjøpt garn til for å strikke, og det faller derfor i den røde kategorien i kakediagrammet. Du får tenke deg om og se om ikke dette gjelder deg også.

Her fyres det i peisen, to av dem jeg bor sammen med ser på fotball, og jeg burde plukket opp strikketøyet fra gulvet der det fortsatt ligger etter at jeg tok bilde av det. Men nå ser jeg at det tikket inn i mailboksen min en skriftlig tilbakemelding på teksten min fra kurslederen på skrivekurset, og da er det ikke vanskelig å velge…
God helg!