Velkommen alle sammen!

Statistrikk-plakat

Plakaten. Elsker den! Design: Maria Hammerstøm. Foto: Lene M. Linnerud.

Førstkommende tirsdag kl 17 blir det statistrikketreff med enkel servering på Realfagsbiblioteket på Blindern. Jeg skal fortelle om strikking, statistikk, vaksinedekning og Florence Nightingale, og astrofysikkblogger Maria Hammerstrøm kommer og gir oss en utdypende forklaring på gryteklutene jeg har strikket til henne.

DSC_0833

Statistrikk-strikke-astrofysikk-samarbeid: En vinn-vinn-vind-situasjon.

Gryteklutene er et samarbeidsprosjekt mellom Maria og meg, og resulterer i et dobbel-blogginnlegg like etter statistrikketreffet. Maria skriver om astrofysikken, og jeg skriver om strikkingen og statistikken. Dette gleder vi oss til!

Inntil videre: Ta med bomullsgarn og pinner på tirsdag, og strikk gjerne under presentasjonen! Hva slags type og hvor mye garn? Tja, ett nøste i hovedfargen er fint, og noen rester i andre farger. Pinnestørrelse ca 3.

Etterpå blir det mingling og mer strikking. Strikkerne får muligheten til å lære statistikerne å strikke, og statistikerne får muligheten til å strikke sine yndlingsdata. Dere andre kan snakke med Maria og meg!

Les mer om arrangementet.