Toril er min faste frisør.

Hver gang jeg går fra Toril har jeg både hatt en grundig og fin prat og jeg føler meg veldig bra. Og så synes jeg Toril er skikkelig kul og flink som klipper sånn at jeg er kjempefornøyd hver gang.

I forrige uke skjedde det samme, men hos en annen klipper: For da jeg gikk fra møtet med journalist Grete Strøm på torsdag kveld, hadde jeg hatt en grundig og fin prat. Dessuten fikk hun meg til å føle meg veldig bra. Grete jobber for tiden i NRK P2 og klipper derfor nesten like mye som en frisør. Men målet til Grete er ikke å få dem hun klipper til å *se* bra ut, hun får dem til å *høres* bra ut. Jeg er kjempefornøyd!

Klipper med klippekunde.

Det var blogginnlegget Et statistisk mirakel som gjorde at jeg endte opp hos mitt yndlingsradioprogram Ekko. Radio er gøy, men også litt spennende når man sitter der, for hvem vet hva som kan finne på å renne ut av munnen i kampens hete. Mine tidligere radioopptredener har vært direktesendte, så studio-opptak som skulle klippes og sendes senere føltes litt tryggere der og da. Da var det faktisk mest spennende etterpå.

Temaet for programmet var sjeldne (kall det gjerne mirakuløse) sammentreff, eller som det står på nettsiden til NRK:
Alt er tilfeldig. Kor usannsynleg er det til dømes at to menneske vinn same turen til Roma, finn kvarandre på ein tilfeldig fortausrestaurant og giftar seg?

Du kan høre hele historien her. God fornøyelse. Jeg håper du også sitter igjen med en god følelse etterpå!