Mange strikkere er også hageinteresserte. Statistrikkebloggeren er intet unntak.

Men jeg er ikke mer interessert enn at jeg har klart å ha en hel bærepose med blomsterløk fra Felleskjøpet hengende i gangen siden i høst. Det bestemte jeg meg for å gjøre noe med i forrigårs.

Hagen min bærer forøvrig preg av skippertak-luking, snegler, steingrunn og generell latskap. Dessuten bruker jeg nå hver ledige time på å blogge. Det var derfor naturlig at åpningen av hagesesongen måtte blogges om. Videoblogg, til og med. Værsågod, jeg håper du kan plukke opp noen tips:

I forlengelsen av det siste klippet er mitt kanskje beste hagetips i dag at blomster som frør seg selv kan gi de vidunderligste sommerkvelder:

Men først kommer den like vidunderlige våren. Les om årets første blåveis her, eller hekle noen selv etter denne oppskriften mens du venter. God hagesesong!