Du vet hvordan det er, du kommer skranglende ned på kjøkkenet i badekåpe tidlig en søndag morgen, altfor tidlig, for du skal på Vottedagene på Maihaugen og toget som går fra Oslo S korresponderer sørgelig dårlig med båten, så du må ta åtte-båten, og nå har du beregnet rause 40 minutter til å spise, skifte og pakke?

Kanskje ikke. Men sånn var det for meg i dag. Dessuten hadde jeg med meg sommervottene og et normalfordelingsskjerf som jeg skulle putte i kofferten for dagens foredrag. Trøtt, men helt i rute for både foredrag, speilegg og tidlig buss, altså.

-Jasså, sa min A-menneskemorgenfriske datter/stylist/fotograf litt freidig, –så du skal style dem med badekåpe? 

But of course!

-Her! Du må ta bilde! -Æsj, nei, jeg er klissete på fingrene for jeg har spist kiwi, nei forresten, jeg kan bruke den andre hånda.

Solbriller! Du må ha solbriller, sier stylisten. Hun andre som nå har begynt å steke egg i badekåpe og har knappe 30 minutter igjen til bussen går, skromler gjennom brilleboksen, og finner et par raske shades under ca 47 par med 3D-kino-briller. Her er speilegg #guccistyle.

Hvis du møter opp på Maihaugen i dag klokka 13.30 vil du finne ut om jeg velger samme type #stagewear som Elton John.