fire omganger med tynt aplakkagarn, og en gif.

Eller hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg egentlig bare strikket bare fire omganger med tynt garn og nerdet litt i statistikkprogrammet R. For jeg brukte ikke knit-funksjonen, jeg følte bare behov for å skryte litt over at jeg har oppdaget den.

Knit-ikonet pekes på med en Knit-Pro-strikkepinne i størrelse 3mm.

Dette har med andre ord vært en perfekt nerdelørdagskveld.


#nørdagskveld

Men på mandag klokka 07.50 blir det slutt på skrytet, for da skal jeg slå følge med kollega Lars og januarkurset hans, STIN300. Innen utgangen av måneden bør jeg derfor også være i stand til å skille mellom rett og vrangt i knit-funksjonen i R.

Selv om jeg har en viss bakgrun både fra strikking og R fra før (jeg har for eksempel generert strikkeoppskriften til Normalfordelingsskjerfet i R), regner jeg med å plukke opp mange gode strikketriks, ikke minst fordi de to lærerne i kurset har kontorene på hver side av mitt. (Snakk om å posisjonere seg smart! Bør jeg smiske med røde epler, klutogrammer eller julekakerester, mon tro?)

Forvent dere en rapport fra kurset når det er ferdig, om ikke før! #nerdealarm

Spenningen stiger mens R rendrer, tenker og teller nede i venstre hjørne. Så skjer det store i plottevinduet til høyre: Johoo!