Nå har jeg strikket så mye rart og vært så mye på farten som Statistrikk at jeg rett og slett har bestemt meg for å strikke noe ustatistrikksk og lett mainstreamsk bare til meg selv.

Nei, det er verken Mariusgenser, Nancykofte, Sorbetjakke eller ______________ (fyll ut en passende sak fra toppen av strikkehitlista). Jeg som ikke liker å like det alle andre liker har likevel kastet meg i kast med #ingendikkedarergenser.

I kveld har jeg til og med strikket prøvelapp! Jeg har selvsagt gjort det litt vanskelig for meg selv ved å velge et nydelig plantefarget garn fra Susses Spindehjørne som jeg fikk hjelp av Kristina til å kjøpe på Knitwork18 etter at det var stengt, og det var ikke nok av hver av de nydelige lyngfargene, så jeg måtte kjøpe tre ulike farger og må følgelig bytte garn hver omgang for å få det til å blande seg, og strikkefastheten er selvsagt heller ikke som i oppskriften. Men hvorfor gjøre det enkelt og uten dikkedarer når det kan gjøres med?