Minst én, skrev jeg tidligere i år, og siktet til hjemmelagde presanger. 

Jeg er selvsagt i gang. Noe av det er så hemmelig at jeg nesten ikke kan tenke på det. Men heldigvis er bloggen og fotoalbumet full av tips som var hemmelige i fjor. Og dem kan jeg dele i år!

Aller først: Strikker du ikke selv, men du får strikkede presanger av noen som er glad i deg? Arranger fotografering og gi bildet til strikkeren. Her kan du lese om vår variant som vi kalte Foreldremøte.

Foto: Christer Nexmark

Da vi tok bildene til Foreldremøte var det bitende kaldt. Det er det jo gjerne på denne tiden. Og da passer det perfekt med små, varmende julegaveprosjekter: pulsvarmere, pulsvanter, votter, votter,  luer, luer og atter luer, og ikke minst normalfordelingsskjerf, eventuelt  normalfordelingsskjerf med deciler (trykk på ordene for å komme til oppskriftene).

Hjalp dette? Hvis ikke, kommer det mer i morgen!

Og har du tips å komme med selv, er det bare å fyre løs, enten i kommentarfeltet eller på facebook-sida til Statistrikk ☺